• finizlik
    #19
    Ez tény, de ő a közvetlen szomszédságában, mint az USA a világ másik felén. Kína nem indít nemzetközi megszállást az olaj ill. a mák miatt terrorizmus ürüggyel. Kína maga rendezi ott a kis dolgokat (szemétségeket sokszor de ez most mind1), míg usa bevonja az összes csatlóst a tenorizmusra hivatkozva.

    A kettő pontosan ugyan olyan messze áll a demokráciától. Kínában sok olyan dolog van amiről nem is tudnak, ezért nem is tudnak véleményt nyílvánítani. És én személyesen azt mondom, hogy inkább legyek lekorlátozva, és ne tudjak bizonyos dolgokról saját véleményt alkotni, minthogy alkothassak csak aztán meg lecsuknak ilyen olyan kamu indokkal.

    Első részre: Nem nem csak a holokauszttal, hanem pl a cigányság kérdése is tabu, mert aki valamit le mer írni az egyből rasszista. Mo-on belül ha valaki aszondja milyen szemétség volt a Trianoni béke, én azt mondom teljesen jogos volt mert balfaszok voltunk végig, és vesztettünk akkor örülök ha nem vernek meg (jó tudom ezt nem a politika befolyásolja, de mondjuk próbáld meg egy szélső jobbos gyűlésen felhozni).


    remélem érted mire gondolok. Demokrácia a világon egy helyen van az pedig Christiania.