• bunny
    #9
    Szerintem tuti, hogy lesz az imax-ben. Az otthoni TV-s 3D-t meg ne hasonlítsuk már az imax-hez, kb. mint a fekete-fehér TV kontra színes. Volt szerencsém próbálgatni jópárat, olyan mint a zsiráf. Jó-jó, de otthonra azért nem kéne.
    Jó dolog a blueray is, de hacsak nem több millás 3D projectorod van otthon (amit erősen kétlek) jobban jársz, ha elsétálsz az arénába. Amilyen hangerővel szólnak manapság a filmek úgysem hallod a "parasztot" és elég nagy a légtér is ;-)
    Rókabőr, első rész fúj stb .... senkit nem kényszerítenek tudtommal semmire, ez legyen a világ legnagyobb baja, hogy lucas igyekszik mégtöbb pénzt keresni. Ő legalább munkával teszi, nem csak kihúzza semmiért a zsebedből :(
    Én biztos elmegyek megnézni, túl sok olyan film amúgy sincs, amiért érdemes fizetni a moziban, ha 3D-sítik a gyűrűk urát azt is megfogom nézni. Van ami örökzöld, az ilyen felújítás meg kiváló indok, hogy újra bekerüljön a mozikba, hiszen egy film akármilyen szuper is, ha lement a műsorról már nemigen kerül vetítésre max művészmozikban. Szóval hajrá lucas, jöjjön a 3D SW aztán meg a 4K, majd a 4K 3D :)