gforce9#36
Azért nem európában lobbizzák ki, mert (önnmagamat idézem) "Ezek a cégek-lobbik pontosan olyan törvényeket hozatnak meg, amilyeneket csak elbír a társadalom komolyabb zavargások nélkül." Ezen mit kell még magyarázni?
Értelmezni meg nem kell nekem a dolgokat. Szerintem inkább neked kéne, már ne is haragudj. Vagy te tényleg azt hiszed, hogy egy "felelős" politikus úgy gondolta, hogy milyen jó lesz az embereknek, ha kísérletező kedvű gyógyszergyárak jönnek aztán próbálgatják az új cuccokat. Mert ez könnyen belátható, hogy nem szolgálja az emberek javát. Egyrészt azért mert veszélyes ipar, másrészt pedig azért, mert ami pénzt emiatt kap az ország, azt nem a lakosok jólétére fordítják, hanem néhány kiválasztott zsebét vastagítja. Most ezt tényleg olyan nehéz átlátni? Tényleg azt hiszed, hogy az a kormány jót akart a néppel tenni, amikor enyhítette a szabályozást? Egyszerűen nem értem, hogyan lehet egy ilyen dolgot azzal a legyintéssel elintézni, hogy: "dehát ők engedték meg" Bakker, az ottani közembernek marhára semmiféle beleszólása nincs ebbe, pont úgy, mint ahogy nálunk sincs beleszólása senkinek a kormányzásba, kivéve azokat a köröket, akik pénzelik ezt az egész tolvaj-rabló politikai elitet.