• Doktor Kotász
    #39
    "Művészeti alkotások :S az........ hát a szépsége h jó magasról vehető ki a forma így ősember barátunk nem nagyon gyönyörködhetett az alkotásában hacsak nem volt egy homemade repcsije"

    Ki mondta neked, hogy az ősember készítette a Nazca vonalakat?

    És az miért baj, hogy az égből lehet látni? Ma egy kőműves sem látja olyannak, mint ameilyennek a levegőből látszik egy ház alapja, amikor kitűzi a karókat.

    Neked helikopterről kellene látnod egy ilyen alakzatot, hogy eljészítsd?

    Fogtak egy pergament, felfirkáltak rá egy ábrát, meg a hoszzát a vonalaknak, és ami a papíron 10 centi, az a földön 50 méter. Leversz egy karót, és a megfelelő hosszúságú kötélet kihúzod az adott irányba, leversz ott is egy karót, kikötöd a kötelet, és ezt eljátszod az ábrán szereplő összes vonallal. Ha kész vagy, jöhet a terepmunka. Azért ciki, ha egy kétezer éve élt parasztnak több esze van annál, aki számítógépet használ. Komolyan nem értem, ha valakinek nincs annyi esze, hogy nagyjából 30 másodperc agymunkával kisilabizálja, hogyan lehet egy nagyméretű tereptárgyat létrehozni, az hogyan a faszba képes életben maradni?
    Ül bambán, és azon agyal, hogy lehet, hogy lehet, hát megvan, biztos helikopterről utasíthatták a lenti embereket rádión keresztül, hogy merre meg mit. Az eszem megáll...