• Papichulo
    #111
    Latom a szemelyeskedes az mar remekul megy, ellenben ezer megy egy dologra nem tudsz valaszolni, vagy hulyeseget beszelsz. AAA kategorias jatekok vagy 3D modellezes/render flash-ben? Come on! Mar latom, ahogy a kovetkezo Pixar film flash-ben keszul. Vagy ahogy az F35 statikai szamitasait flash-ben vegzik. Vagy az Airbus pilotafulkejeben Flash UI-k vannak a kepernyokon... Rohejes... Tudom, ezekben nincs eleg penz, mert a hadiipar meg a legikozlekedes az egy szegenyhaz... Orvosi muszerek vagy gyogyszerkutatasok flash-ben? Es ezek utan azt mondod, hogy nem beszukult a gondolkodasod?!

    Elismetlem, korites nelkul: olyan dolog nincs, amit csak flash-ben lehet megcsinalni! Olyan dolog viszont rengeteg van, amit flash-ben nem lehet megcsinalni. Hihetetlen, hogy ennek ellenkezojerol akarsz meggyozni.

    Mas szavakkal: Ha akarom, akkor megirom C-ben az egesz flash-t (ahogy az Adobe is tette). Ellenben ha te megszakadt sem fogsz flash-ben egy Visual Studio-t osszehozni. Meg meg ezer mas dolgot. Ennyi...

    Es azt sem tudom, hogy miert nem tudod felfogni, hogy egy atlagos felhasznalo napi munkajaban/tevekenysegeben - foleg, de nem kizarolag offline - szinte semmi flash programot nem hasznal. Az online reklamokon kivul (ahol azert szorongatja az (anim)gif :)) sehol sem piacvezeto! Hogy lehet ezzel egyalalan vitatkozni?