Doktor Kotász#35
"Azt is nehezedre esik megérteni, hogy a világon több millió olyan ember van akinek a 200e forint két-három napi keresete. Nem kell kuporgatnia egy szaros iphonera. Lehet, hogy neked ez furcsa de attól még így van."
Szellemi fogyatékos idióta vagy. Kurvára leírtam, hogy abban az esetben, ha anyagilag semmifajta spórolással nem jár, akkor reális döntés egy iphone megvétele. Megagagigaszánalom az, ha valaki hónapokig spórol egy szaros telefonra, úgy kel és fekszik, hogy hányat kell még aludni, és amikor a kezébe kerül, akkor úgy érzi, hogy ettől valaki.
6-7 éve nekem is volt olyan Nokiám, ami 120 ezer forintba került, és függetlenül vettem, mert a szolgáltató be sem vállalta a forgalmazást, mert 10-szer annyiba került, mint az átlagos készülék előfizetéssel, de roppant zavaró volt, hogy akárhányszor a kezembe került, valaki elkérte buzerálni, hogy hogy hú de kafa, meg mit tud, meg ezzel már videót is lehet felvenni, meg aszta, meg ez tényleg megnyitja a pdf-et is, meg e-mailezni is lehet vele, meg internetezni...
Nekem a dizájnja tetszett. Nokia6260. Amikor bekrepált, vettem egy normál átlagos telefont, és azt használom. Ha ez is bekrepál, veszek egy másikat. Az iphone is tetszik, de amekkora hájp megy körülötte, meg amennyit villognak vele az idióta látszatemberek, kizártnak tartom, hogy nekem kelljen olyan.