• narumon
    "Nézd, ha valaki attól érzi valakinek magát, hogy iphoneja van, ott problémák vannak az önértékeléssel."

Tudod az a különbség, hogy ezt TE próbálod bemagyarázni. Egyszerűen képtelen vagy agyban odáig eljutni, hogy valaki azért vesz iphonet, mert ez szolgálja ki és ez tetszik neki - nem pedig azért mert ettől érzi valakinek magát. Mivel Te indulsz ebből ki, így én úgy látom, hogy neked vannak csak igazán önértékelési gondjaid.

"Tök szánalmasak azok az emberek, akik spórolnak egy szaros telefonra. Mondjuk 200 ezer forint. Kismucigol magának havonta 50 ezret, négy hónapig úgy kel és fekszik, hogy még hányat kell aludni, és amikor összegyűlik a della, szalad a boltba."

Azt is nehezedre esik megérteni, hogy a világon több millió olyan ember van akinek a 200e forint két-három napi keresete. Nem kell kuporgatnia egy szaros iphonera. Lehet, hogy neked ez furcsa de attól még így van.

"szolgáltatóhoz, mert már szarakodik a régi, és mondjuk kiválasztasz egy 20 ezrest."

Miért is? Húszezerért szerintem nem lehet értelmest telefont kapni. Ne TE döntsd már el, hogy szerintem mi a jó telefon. Tudod van akinek ez munka eszköz, és havi 30-40e forintot eltelefonál rajta.

"hogy folyamatos bevételei vannak, amivel nem tud mit kezdeni, annál lehet reális döntés egy iphone, ha tetszik neki."

Nem tud mit kezdeni?? Azért ez megint valahonnan mélyről pattant ki neked. Többször leírtam már; valószínűleg költesz olyanra amire én (és még sokan mások) azt mondanánk, hogy akkora baromság, hogy akkor sem költenék rá ha már úszkálnék a pénzben. Mégsem teszem, mert elismerem, hogy az emberek sokfélék és sokféle igényük van.

"Egy idióta senki, aki egy telefonnal akar valaki lenni."

Hát te ne legyél ilyen! Én is úgy tartom, hogy én nem vagyok ilyen. Sőt bátran mondhatom igen sok iphone tulajt ismerek aki nem ilyen. Ne láss ördögöt ott ahol nincs.