• NEXUS6
    #7
    Amúgy a Disznóvery csenölön most volt egy érdekes műsor egy új összesküvés elméletről, ami nem az ifjú angol királyi párról szólt, hanem a 2012-es katasztrófáról.
    Benne volt, hogy a mayákok nem véletlenül voltak ászok a csillagászat területén, mert ők is építettek egy űrtávcsövet. De az volt a gond, és amire a bibliai bábeltorony-katasztrófa is utal, hogy a nemzetközi együttműködés során hiba csúszott a teknolódzsiba és a mértékegységeket fordítási hiba miatt összetévesztették. A bábeltorony valójában egy óriási űrtávcső volt, mint Hab-le, amit a mayákok és az ősi, azóta eltűnt civiléizáció nemzetközi kópörésönben épített, és amit a tollaskígyóról, az az Snakiensis Abnormalis Velociraptor-ról neveztek el. Ez valójában a délamerikai pampákon a föld alatt élő utolsó fennmaradt, lábatlan dinamoszauruszfaj volt, ami pont azért élte túl a kipusztulást, mert a földalatt élt és így nem nagyon zavarta, amikor leesett annak idején az aszeroida, ami minden más őssárkánygyikot kipusztított. Szal a mayatudóscsillagászok összetévesztették a köblábpermiatyánkot a Njútométerperfokszekundummal és így kevesebb üzemanyag volt a szerkezetben, ami le is esett, ezzel az akkori fejlett ősi, a mainál sokkal fejlettebb civilizációt kipusztította. (Sokkaldesokkal fejlettebbek voltak, mert nem voltak politikusaik, így 3600 évig békében és boldogságban éltek).
    A Názától kiszivárogtatott titkos adatok szerint a Hub-le is le fog esni 2012,12,12,12,12... kor és pont a Fehérházra. Hubble aki maga is nagy fasz volt, mert mint a cikk is mutatja lopta az elméleteit, és a faszsága folytán gyakorlatilag a tollasskígyó egyik szimbóluma, legalább is Carl Gustav Jung a neves, de azóta kihalt pszichológus szerint. (Egyesek szerint pont ezért a CIA tette el lábalól, együttműködésben a Moszaddal és a KGB-vel).
    A Náza forrásának megfelelően meg bizony komoly gondok vannak az űrtávcsővel, szintén pont a mértékegységeket baxták el, többek között, amit a javítóexpediciók során sem sikerült kijavítani, igy a leesés, kb 99,99999%-ig biztos.
    A Fehérház meg valójában egy ősi sziu dúmzdéjwepön, amit a anno 1824-ben BéBé, az az BetegBika nevű Sziú törzsfőnök ásott el a varázslók útmutatása szerint, a megfelelő helyre, amikor Dzson Shumacher (Született Rózenblatter Dávid budai cipész) a közeli Fort Fart erőd parancsnokával összeesk[IMG]üdve (ugye a zsidó illuminátusok!!!!) kisajátítoták a fehérház helyén levő legelőt, miután BéBét leitatták és pókeren megkopasztották.
    Ezért lesz aztán az aktuális műholdleesés katasztrófálisan kollosszálisan mindentelpusztító!!!!
    És ezt már a Mayák is megmonták!

    Szal minmeghalunk!
    :D