• zord01
    #88
    Azt mondtam, hogy NORMÁLIS TV-t. Persze lehet venni 150k-ér is szép nagy plazmákat, (volt kolitársam most vett), és nem is rosszak, de egyfelől az igazán jótól még messze vannak, másfelől 117Cm képátlót (ami max 1 méter széles, vagy még annyi sincs)ne mérjünk már 3,5 méterhez.

    Amúgy ha azt vesszük maga a projektor meg a vászon "csak" 400k volt, a normális hangrendszert a TV-hez is meg kell venni.

    Tehát én azt mondom, hogy ha az ember vesz egy TV-t, és nem a legaljában gonolkozik, akkor tuti rá fog költeni 2-300-at. Ha nem a híradót nézzük rajta, hanem filmezés a cél akkor mindenképpen. Na most ehhez ha hozzá dob még 100k-t akkor egy radikálisan nagyobb moziélményben lehet része.

    Csak hogy értsétek. Nekem egy 140 centeis Sony-m van, de ha több pénzem lesz, legözelebb nem TV-t veszek, hanem projektort. Engem meggyőzött.

    A mozikat utána meg nagy ívben kerülöm. Max várok fél évet a lemezmejelenésre. Nem hiszem hogy az a pár hónap várakozás nem férne bele. Most nem mindegy hogy x, vagy x+6 hónapkor látom???
    És akkor a képminőség sokkal durvább, és ahogy mások említették már nincs fi*gszag, csámcsogás, bőgés, fujjolás, csak kényelem relax és még tekergetni is tudok.

    Jah és nem kell eltűrnöm, hogy alapból bűnözőnek néznek, kamerázgatnak, meg 6 izomagy járkál fel-le.
    A mozi bekhatja!!!!

    A 3D-től meg a Tranasformers 3 3Dvel végleg elvették a kedvem. Abban zéró 3D-volt.
    Ahhoz képes az Avatar is beszédülsz 3d-volt pedig az is nagyon visszafogott volt.

    Aki látta a 30 perces "Az űrállomás" c Imax 3D-s dokumntumfilmet, nah az tudja miről beszélek. Az vazze 3D-s volt...


    Amúgy meg ízlések és pofonok. Biztos sokan vangytok itt mozirajongók, nektek meg sok és kellemes mozis élményt kívánok!!! Ha már ilyen sok pénzt kiadtok valamire, legalább élvezzétek!
    Én továbbra is gyűjtök Projektorra...