• lordsithlord
    #69
    Na, akkor a rendőrök NAGYON fogják szeretni az akciót, mindig lehet egy páros a mozik mellett.
    De még mindig ott van, hogy nincs bizonyíték, tehát ha kihívják rád a rendőröket, akkor, hacsak nem tudják bizonyítani az igazukat, kapásból indokolatlanul kérnek hatósági eljárást. Ez kapásból szabálysértés, amit helyszíni bírsággal "jutalmazhatnak", továbbá a ProArt fizetheti a rendőri eljárás költségeit. Márpedig nemes egyszerűséggel nincs a kezükben bizonyíték, ugyanis még a rendőr sem foglalhatja le a telefonodat, csakis és kizárólag bírósági engedélyjel. Márpedig azt csakis névre szólóan ad ki a bíróság, tehát a rendőr annyit tehet, hogy igazoltat aztán köszöni szépen az együttműködést.

    Tehát hívhat rendőrt, azzal se ér semmit.

    Ők is kamerázhatnak a moziban, csakhogy ezzel pontosan azt sértenék meg, ami ellen küzdenek, tehát ők is illegálisan járnának el. Tehát nemelég, hogy ehhez külön engedélyt kellene kérniük tőled, ráadásul még fel se használhatnák a dolgot, hiszen a moziteremben semmiféle rögzítés nem történhet.

    ""Az üreshordozó díj azt a célt szolgálja, hogy a szerzői jog jogosultjainak kárpótlást nyújtson a műveik, rögzített előadásaik, illetve hangfelvételeik magáncélú másolása miatt kiesett bevételekre tekintettel." Erre gondolsz?"

    Igen, erre gondoltam. Leírva ugyebár gyönyörű, de hogy van az, hogy az előadók, saját bevallásuk szerint ebből a pénzből egy fillér nem sok, annyit nem látnak? Akkor tehát azt hiszen jogos a továbbra is fennálló kérdésem: hova a fenébe megy az a többletpénz, amit én kifizetek, továbbá pontosan akkor mire is fizetem ki a dolgot? Mert ugye azzal nem okozok senkinek kárt, ha a saját dokumentumaimat, fényképeimet, stb. kiírom. Tehát ÉN személy szerint ezért az összegért mit is kapok?

    Ja, hogy semmit? Mármost, ez az én fogalmaim szerint lopásnak minősül.
    Akkor pedig ki is itt a bűnöző?