• aaaaa
    #63
    A mobillal kamerázókat bűnöző tevékenységnek nevezni... Nekem más fogalmaim vannak a bűnözésről, amit nap mint nap tapasztalunk országszerte, mégsem tesz ellene senki semmit. Senki nem kényszeríti a Proart-ot, hogy ilyen módon zaklassa a nézőket.
    Vannak éjszakai szórakozóhelyek, ahol fémkeresővel kutatják át a vendégeket a bejáratnál. Ettől nekem nem az lesz az érzésem, hogy de jó itt aztán majd senki sem fog lelőni, vagy megkéselni, és milyen biztonságban vagyok, hanem az, hogy ide sem jövök többet , mert milyen alakok járhatnak erre a helyre, hogy ilyen módon kénytelenek ellenőrizni a vendégeket. Pár a példa kicsit sántít, de a lényeg az, hogy sokaknak nem lesz kedve moziba menni, ha folyamatosan gyanakvó figurák lesik egész előadás alatt minden mozdulatukat.
    A hasonló "bűnöző" csoportoknak meg bőven elég lesz ha felveszik a hangot, amit ugye lehetetlen ellenőrizni. A képet már úgyis lelopták valamelyik külföldi moziban, nem náluk fogják lekamerázni egy ócska mobillal.
    Egyre jó lesz az egész. A Proart kijelentheti, hogy ő aztán mindent megtett, büszkén dicsekedhet a külföldi jogvédőknek a hatékony intézkedésekről. Ha meg véletlenül sikerül elcsípni egy kamerázó hülyegyereket, aki poénból felvett fél percet a filmből, akkor már az áldozat is megvan a boszorkányüldözéshez. Ezzel bizonyítva lesz hogy nem hiába vannak, lám lám van ilyen is, mi megmondtuk...