• KopaszIsten
    #60
    260 cm? Hm. Akkor gondolom projectort használsz, mert ekkora TVről még nem hallottam. De még hasonlóról sem. Milyen a képélesség, stb. projectorral? Vettél hozzá valami vásznat, amire vetíted?

    A cikkhez: A francnak sem kell moziból felvett sz@r. Nem is értem mi a brokinak bohóckodnak egyesek, hogy felvegyék moziból a filmet. Szar a kép, szar a hang. Legalább a DVD-t várják már meg, és azt tegyék fel (vagy TVből), ha ennyire kedveskedni akarnak a többieknek. Aki meg ezt nem tudja megvárni, az menjen el a moziba. 1x néztem mozis felvételt. Soha többet.

    Mozi: Érdeklődéssel olvastam egyesek írását miszerint rossz minőségű volt a film a moziban. Érdekes, mert én ilyet soha nem tapasztaltam. (Én a miskolci multiplexbe járok. Kb. évente 2-3x, mert nem vet fel a pénz.) Igaz mióta bejöttek a 3D-s filmek, csak olyat néztem.
    (Tájékozatlanabbak kedvéért a digitális 3D -és sajnos ebből van több ;(- a 3D legalja, amit egy szoftverrel 3D-sítenek 2D felvételből. Attól ne várjon sokat az ember. Persze a 2D-től még így is jobb egy picivel, de nem sokkal. A 3D szemüveg meg tudjuk, hogy fárasztja a szemet.)
    Ha meg zavarnak a többiek, akkor meg várj pár napot, mire lecseng a film, és nincs tele a terem, valamint este menj, hogy ne legyenek gyerekek. :P