• mousee
    #24
    Persze jobb lenne ha a csúcs kategória képviselői is tovább bírnák (kis HW-val pedig maga a felüdülés, 2-3 hetes üzemidő ahh), de per pill nem ez az irány.

    Igazából nem értem hogy miért kell ennyi erőt beletuszkolni egy telefonba.
    Tessék optimalizálni, oszt akkor jó lesz.
    Most inkább az a cél hogy "menjen egy napot oszt jóvan". Mi a túrónak? MOBIL. Azé' van hogy sokáig bírja töltő nélkül, stabil legyen, és kiszolgálja az igényeket. Minek bele 2-4-8 mag és 1-2-4 giga memória? Lehet hogy én vagyok gyökér, de szerintem az ideális felhasználás így nézne ki:

    Telefon:
    Aksi bírja 1-2 hétig, tudj vele netezni, jútúbozni, videózni, zenét hallgatni, levelezni, fényképezni, TELEFONÁLNI, egyszerűbb (!!!) játékokkal játszani.

    Tablet: Aksi bírja 1-2 napig, tudj rajta mindent amit a telefonon + dokkolóval office-ozni (netbookot kiváltja, legalábbis szépen halad ebbe az irányba), prezentálni (céges parasztvakítani), összetettebb játékokkal játszani, videó-telefonálni, filmet nézni, chatelni, normálisan böngészni a netet.

    Szerintem ezzel le is fedtük a nagy átlagot. Akinek ez a funkcionalitás kevés, az szerezzen be egy konzolt/PC-t játszani, vagy PC/Mac-t az egyéb ügyes-bajos dologra.

    Videót szerkeszteni nem telefonon kel, ott a mobilitás a lényeg.
    Tableten sem kell virtualboxot futtatni, ott a kényelmes tartalomfogyasztáson van a hangsúly (+ dokkolóval akár produktivitás).
    Minden másra ott a konzol/pc/mac kombó. A mobil eszközöknél a mobilitáson kéne hogy legyen a hangsúly, nem pedig a teljesítményen.

    Vagy én látom rosszul a dolgokat?