Szefmester#25
Jól mondod. Mondhatni a warez a modern idők demója.. egy játékkal eljátszik az ember próbaképp akár 3-4 órát is mielőtt eldönti kell e neki. De pl egy Cod ennyi idő alatt végig is játszható, és ha nem köt le engem a multi akkor be is néztem rendesen. A Skyrim még talán érdekelne, de félek én is a sok butítástól.. hiszen mégiscsak meg kell oldani 10-12 gombbal a teljes irányítást. A batman új része érdekel, mert szeretem a képregényes világokat (ha nem rontják el), az első részét elkezdtem játszani könnyűn.. hát kár volt.. még szerencse hogy elszállt a mentésem így újat kellett kezdeni.. nah akkor beficcent a legnehezebb fokozat.. és egy laza hétvégémbe került a teljes játék 100%-os végigjátszása úgy hogy mindössze az utolsó arkhami töredéket nem találtam meg leírás nélkül.
A PES engem sem köt le, ahogy a foci sem úgy önmagában bármilyen formában.. lehet homofób vagyok de amit művelnek egy egy gól után a pályán.. néha egy laza 18as karikának kellene kikerülnie.
NFS:RUN ahogy mondták is előttem, szappandoboz derbi a lefolyó csövén.. ezúttal ATB eventekkel tarkítva.
LA Noir, nah ez egy olyan játék amivel nem tudok mit kezdeni.. játszanom kellene vele ahhoz hogy tudjam tetszeni fog e vagy sem, ha olyan mint egy GTA akkor viszont tuti nem fog tetszeni. :)
Legó pottyer.. láttam ahogy végigjátsza egy ismerősöm az előzőt, és ennyi elég is volt mr pottyerből..(inkább a pókmalac mint herri pottyer)
JP játék meg volt egy elfogadható, csak az éppen stratégiais manager volt.. szóval..
Szinte biztos hogy ezek közül nem fogom megvenni egyiket sem, pedig szoktam eredeti játékot, venni. lehet nem megjelenéskor, vagy az első hónapokban de szoktam.