Flora2#20
:)) Vicces, hogy tényleg léteznek ilyen "én vagyok őfelsége" típusú emberek. Ilyenkor mindig elképzelemm, vajon mit tehettek le az asztalra életükben?
"melyiket éri meg LETÖLTENI egyáltalán, melyik az a játék, aminél nem bánnám meg, hogy az értékes szabadidőmből rááldoztam" - Óóó felség... magasztos trónja elé járulhatunk bíbor szőnyegén? méltó-e bárki is arra, hogy ránézzen? (hajlong és közben nevet)
"Ha neked a saját pénztárcádnál és szórakozásodnál fontosabb a nagy kiadók cégvezetőinek pénztárcája és szórakozása" - Pont arról van szó, hogy azért és akkor fizetek, amikor fontos a _saját_ szórakozásom. Ez nem moralizálás (bár én azok közé tartozom, akik tisztelik a szerzői jogokat - gondolom, aki saját fejéből még nem hozott létre semmit, és aztán nem látta, ahogy mások lemásolták és ellopták, annak nincs érzéke ehhez). Hanem a saját érdekem, ha ugyanis senki nem fizetne a játékért, akkor a cég lehúzná a rolót, nem gyártana több cuccot, én meg nézhetnék ki a fejemből.
Emiatt igenis fizetek azért, amiért érdemes, néha véletlenül még azért is, amiért utólag nem kellett volna, te meg miközben röhögsz azon, milyen lúzerek, akik fizetnek, húzd össze magad, te ostoba, mert helyetted is csinálom, amikor odaadom a pénzt, nagylelkűen helyetted is, sőt, a te érdekedben is teszem, emiatt a minimum, hogy nem dicsekedsz a fel nem merülő gondolattal, hanem a tisztelet, a tisztelet, ami minimum kijár nekem - tőled, - igen, tőled, ó "felség" - ostoba.