• Zero 7th
    "Nem szuper easyn kell játszani."

Az összes ismerősöm normálon vagy nehezebben játszotta, és néhány nap alatt végigjátszották nehézség nélkül. Mellesleg nem a nehézséget hiányoltam, hanem az irányítást kritizáltam. Assassin's Creedben is primitív a harc, mászás, freerun, csak látványos. AC érdekelt, ennek ellenére is. Betmen nem.

"Egy másik Pistikétől, aki általad képviselt "Ezt is meg fogom nézni." stílusban játszik? Tehát mindent letölt, 10 perc után meg pufog, hogy milyen szar ez is meg az is. "

1. Épp azt ecsetelgettem, hogy LE SEM FOGOM TÖLTENI. Így rögtön kiestem a kis skatulyádból, a "mindent letöltő warezhuszár" nem áll. Úgyhogy a pistikézésre a tömör válaszom az, hogy nyasgem. Ha a hosszabb érdekel, kérdezz bátran!

2. Egy játék négy fő részből áll, játékmechanika, irányítás, prezentáció és tartalom. Ezekből csak és kizárólag a tartalom megismerése az, amihez VÉGIG kell játszani a játékot. A prezentációt (grafika, hang) azonnal látod. Az irányítás kiderül a tutorialból vagy az első 10 percből. A játékmechanika (fizika, lehetőségek) alapjait látod az első 10 percből, de legkésőbb a játék egyharmadáig mindent látsz. A tartalom meg az előző három rendszer feltöltése adattal. Nos ezek után, hogy ezt tisztáztuk, mégis miért is nem dönthetem el akár objektíven is TELJES JOGGAL 10 perc játék után, hogy az szar-e vagy nem?

3. 27 év játékos tapasztalat után hadd dönthessem már el 10, de akár EGY perc után, hogy egy játék szar. Láttam már sokszáz játékot. TUDOM, hogy NEKEM mi az ami tetszik, és mi az ami nem. És képzeld, nem kell nekem játszanom vele! Elég, ha látom, ahogy más játszik vele. Mivel nem újságot írok, hanem olyan játékot keresek, ami NEKEM kell csak, hogy tetsszen, így elég röhejes is, hogy elvárod tőlem, hogy szar játékokkal huzamosabb időt töltsek, csak hogy SZERINTED jogosan mondhassam rá, hogy szar.

"De ez a minden szar konzol port, de azért megnézem, tipikus warez huszár hozzáállás, aki mindent letölt és non-stop játszik, de semmi nem elég jó neki."

Tisztázzunk egy dolgot:
    Soha fel sem merült bennem, hogy ezekből a játékokból bármelyikért is pénzt fogok adni. Eleve onnan indult a dolog, hogy az a kérdés, hogy melyiket éri meg LETÖLTENI egyáltalán, melyik az a játék, aminél nem bánnám meg, hogy az értékes szabadidőmből rááldoztam.

Teljesen el vagy tévedve, ha itt a warezolással akarsz moralizálni.
    De ha már itt tartunk:
    Ha neked a saját pénztárcádnál és szórakozásodnál fontosabb a nagy kiadók cégvezetőinek pénztárcája és szórakozása, akkor vegyél csak meg minden szart, lehetőleg jó sok pénzért. Egészségedre. De ha a fejed tetejére állsz, én akkor is a SAJÁT érdekeimet fogom nézni mindig.