• Zero 7th
    Igen, és melyik?
    Ez a felhozatal:
    -CoD8 egy fél délutánra talán le fog kötni.
    -LA Noire alapvetően érdekelne, de mivel konzolon tömegesen az alsógatyájukba élveztek tőle, ezért gyanítom, hogy valami parasztvakító kamu lesz itt a tényállás, nem az, amire számítok. Azért megnézem majd.
    -Foci számítógépen C64 óta nem érdekel (IRL meg amióta megszülettem :P)
    -Skyrim valószínűleg egy atomra lebutított konzolos fos lesz, legalábbis ha a Morrowind-Oblivion "fejlődési" vonalat extrapolálom... Ezt is meg fogom nézni.
    -Lego Herripotterrel ne viccelődjünk már.
    -Noname ismeretlen RTS, az csak jó lehet.
    -Jó Jurassic Park játékot még nem sikerült csinálniuk. A Trespasserről két emlékem maradt, egyrészt, hogy bajnok az ortopéd karaktermozgás nemhivatalos versenyen, másrészt, hogy a windowsos passziánsz mozgalmasabb volt.
    -287. GTA klón.
    -Szappanosdobozok csúszkálnak a csőben játék. Fizika nélküli autóversenyek még úgy 15 éve elmentek...
    -Alien Breed, ha hűek maradnak az eredetikhez, akkor még lehet jó is. Mondjuk ezt meg erősen kétlem, nagy divat lett mostanság fogni egy régi halott játékcímet, és szárazon seggbebaszni a ravatalán...
    -Arkham City... Betmenen sajnos csak röhögni tudok, a játék előző részéről meg azt hallottam, hogy a játékmenete még az Assassins Creednél is primitívebb, egygombos. Kösz nem.
    -Serious Sam agyatlan hentnek tökéletes, csak nem vágyom agyatlan hentre. Talán ha lesz benne koop, akkor haverokkal.
    -Nem akarok megtanulni Airlinert vezetni.
    -Csizmás Kandúr-t felőlem elbaszhatja egy teherautó.
    -Kiherélt XIII nem menő.

Hát ennyi, a november nem az én hónapom lesz.