• halgatyó
  #8
  Ha egy "reprezentatív" mintavétellel kiválasztott 1000 férfit megkérdeznénk, hogy hajlandóak lennének-e éveken át nő nélkül élni, és ha igen akkor mennyiért, asszem igen kevesen vállalnák, és igen sokat kérnének érte.
  És ez a normális!
  A nemi késztetés rettenetesen erős, erősebb bárminél, kivéve a légszomjat, a hosszas éhezés és szomjazás esetét. Rövid ideig (pár hét, esetleg pár hónap) felfüggeszthető napi 16 órás szorgos elfoglaltsággal, de aztán csökkenni kezd a motiváció, szétesik a gondolkodás, és az elfojtott vágyak bizony ki fognak törni.

  Azzal, hogy a nőket -- valós indok nélkül -- kizárják a "buliból", nos ezzel a nem-homoszexuális egészséges férfiak kb. 90%-át már eleve, a jelentkezés előtti fázisban kizárják.
  A jelentkezők között a homoszexuálisok lesznek túlsúlyban.
  Hogy ez kinek jó és miért, azt lehet találgatni. Nekem nagyon nem tetszik.

  Van erről egy cikk: fontos lesz a saját fülke
  Ebben a cikkben leírják, hogy a saját fülke belsejét nem kamerázták be, valamint hogy a közösségi térről készült felvétel sem lesz nyilvános.
  Hmmm.... vajon miért?

  Gondolom nem nehéz kitalálni... amikor a Szergej bemegy a Jurij magánfülkéjébe és fél óra múlva jön ki onnan... hát az eléggé nem tartozik a nyilvánosságra.
  Nomeg én egyáltalán nem is lennék kíváncsi ilyesmire mert elhányom magam és lemegy a renoméjuk a fiuknak meg az egész kisérletnek