Booka Shade#33
Miért kell a CoD-dal összehasonlítani? Tény, hogy az eladásért most ketten versengenek, de attól még nem kell ilyenekről gagyarászni a fél világnak, hogy melyik a jobb, MINDKÉT JÁTÉK FPS DE KÜLÖN KATEGÓRIÁT KÉPVISEL AZON BELÜL!!!!! Van akinek a BF stílusa jön be, van aki pedig csak egy "egyszerű" FPS-t akar élvezni, vagy esetleg egy történetet befejezni, ami 4 éve kezdődött el a kampányban. Mindkét játék másra épül, és más más játékost fog meg, mondhatnám, hogy nekem egy szar a BF, játszottam a BC2-vel és nálam élmény nuku volt az MW2 höz képest (konzol), egyszerűen olyan érzéseket tud átadni a Modern Warfare széria amit a Battlefield nem, ettől még nem mondom azt, hogy fos játék lenne a az utóbbi.. CoD engem jobban érdekel és valószínű, hogy a Battlefield FANBOYok (a végletesek) kevesen lesznek, ahhoz hogy megtörjék a rekordot a sok fikázással és dislike-olgatásukkal. De ettől még nem szarozom le a Battlefieldet mert nem jön be, tanulhatnának a BFfanboyok néha a CoDosoktól... imádom, hogy jobban érdekli őket mi van a CoDdal mint a saját játékukkal, bár magyarázhatok itt nektek 2 oldalt, akkor is maradnak gyökerek, majd írok egy könyvet valamikor erről...