11788072641438851726.png
Hivatalos oldal | Steam oldal | Soundtrack a YouTube-on

Díjnyertes és ingyenes, maximum 8 játékossal játszható kooperatív túlélő horror játék!

Magyar szerverek:
-
  • s1lkforrent
    #78
    Na elég hamar labuktam, kiderült, hogy sötétben bújkáló szerver reklámozó ellenforradalmár vagyok.
    Az persze ne számítson, hogy amely szervert pozitívan említettem az nincs már, azt sem tudom mi van velük, a Jagnikovicson meg magyarok csak elvétve fordulnak elő, ha mégis, akkor inkább a 12 éves pistike táborból, egy NMO_Broadway átvitele komoly eredmény. Bár ez általános gond a játékkal, ha valakiről kiderül hogy kb milyen idős(beírja, megszólal), szinte mindig elkap a frász, hogy a CoD átlagot alig érjük el.
    A pingre magyarázat a külföldi host, meg akár nálam is lehet gond(FTTH-val ehe, meg akkor miért mennek rendesen a US East Coast szerverek is), kedvencekbe már rég betettem, de vagy megjelenik, vagy nem(HL cuccok csak az elérhetőeket listázzák, bezzeg Killing Floor 1-ben volt rendes statikus lista), ez is lehet bug, de a szerver pop amit nem lehet tagadni, ott fent les a Gametracker banner, az nem épp azt mutatja, hogy tele lenne mindkettő.

    Ettől független nagy köszönet hogy biztosítasz egyáltalán szervert a játékhoz, ilyen modoknál a donate gomb az általában dísznek van, saját zsebből úri passzió fenntartani.

    ui: Ha reklámozni szeretnék valamit, azt valszeg nem egy döglődő fórumon tenném(szegény SG látott már jobb napokat is), és nem is NMRIH, hanem szintén ingyenes fan made Renegade X témában.
    Tényleg, próbáltátok már a Renegade X TheMatrixRen.net szervereket?
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2015.09.08. 10:01:42