• Laza
    #50
    Ja, csak az után van jogom ugatni meg vinnyogni, ha kifizettem érte az adót?
    Mert ugye ha kifizetem, akkor is itt porosodna ... a készítők meg vígan elsétálnak a pénzemmel, és leszarják, hogy tetszik vagy sem.
    25 éve játszom, konzolon/PC-n rengeteg pénzt kifizettem anno csak azért, mert még se demó, se internetes videók tömkelege nem segítette a választást, és szutyok szart vittem haza, amit másnak már bukóval tudta csak elcserélni. Úgyhogy ma ha tehetem, 'kipróbálom' azt, amiért majd pénzt fogok adni, függetlenül attól, hogy a készítők adtak e rá lehetőséget demó formájában, vagy sem. Egy autót is kipróbálok, egy TV-t is jól megnézek, egy ruhát is felpróbálok vásárlás előtt ... és sorolhatnám. És vásárlás nélkül a kipróbálás után mindenről lehet véleményem, így a játékszoftverekről is ... van is ;)

    Ettől függetlenül így is rengeteg játék van, amit próba nélkül, látatlanul kapásból megveszek. Pl hogy csak a legutóbbit említsem: Witcher2 (többet is vettem, de azokat kipróbáltam ilyen vagy olyan formában).
    De holnap jön meg a BF3, előrendelve a Skyrim és a D3, és jópár eredeti, még végigjátszatlan játékom van a polcon (pl Bioshock, amin még a fólia is rajta van, Tescoban volt 990Ft :) ).