• ProgServ
    Állítsd a region-t US-re.
    A bing teljes funkcionalitással fog működni.

Még ennyit hozzátennék, hogy van a családban 2 darab új androidos eszköz is...tényleg fagynak, maguktól újraindulnak, akadoznak...egy borzalom, és pl a tablet az 80 000ft körüli, tehát nem a kínai bóvli kategória. Egyszerűen ilyen a droid...

A win7 mobilon fagyás, lassulást, akadozást még nem tapasztaltam a 10 hónap alatt, igen jó kis rendszer ez.

Külön appok nélkül (értsd: tartalmazza a teló alapban), olyan dolgokat lehet használni (mint a vonalkód felismerés, szöveg értés, könyv borító felismerés...stb), ami az iCuccoknál erősen fizetős appos megoldás, az androidnál meg vagy nincs, vagy bugosan hiányosan működő appok tölthetőek le.

Igen...a MS elérte, hogy az iCuccokhoz mérhető ennek a rendszernek a performanciája (kevesebb mint 1 év alatt), és megvan az az előnye, hogy akár 2hetente is erősebb hardverek jöhetnek ki, a MS támogatni fogja, míg az Apple-nél 9-12 havonta jön ki 1 verzió ami olyan eget rengető újdonságokat nem tartalmaz, viszont az ára borsos.

Ezek tények...jó az iPhone is, nekem is volt, de ez jobb (az iPhone-t adtam el az Omniáért...fejlesztésre is használom).

Az android meg marad egy olyan rendszer ami nagyon olcsó hardveren is tud futni, erős kompromisszumokkal. Rengeteget adnak el belőle mert olcsó a rendszer maga meg ingyenes, cserébe nincs mögötte support. Semmilyen.

Ha veszek egy androidos eszközt, senki nem garantálja, hogy lesz rá update, vagy egyáltalán amit letöltök programot és megvásárlom, az annak megfelelően fog működni mint ami a leírásban szerepel.

Nem tudom tudjátok-e, de ha androidra készítek egy appot...tegyük fel, valamilyen kis "vicces" appot, pl...állatok hangjait tudja lejátszani 1-2 sec videóval. A háttérben meg a GPS koordinátákat gyűjti és elküldi egy szerverre...azt mondanátok, de ez nem lehetséges mert a Google ellenőrzi a programokat mint az Apple vagy a MS.

Hát nem. Bármit feltölthetsz és le is fogják tölteni...ezek a száraz tények.

Jó, persze mondhatná bárki, hogy persze...akkor MS se garantálja, hogy lesz update...pedig de. Én első generációs Omnia7-est vettem, és ezen is tökéletesen fut az új Mangó.

Bocs a sok rizsáért.