sanyicks#12
Szükség van matekra, de csak úgy felületesen megismerkedve mivel mit lehet hogy tudjad mit kell keresni ha szükség van rá (mert van könyv, meg internet ha valamire szükség van meg lehet találni a képleteket, segítséget). De ennek ellenére az megy mint a kötelező képzéseken, magolj be mindent, tudjad a képletet (amit lehet az életben egyszer sem fogsz használni) ha az éjszaka közepén felkeltenek, és oldd meg számológép nélkül. Könyörgöm mi a fütyinek?
Egyébként én is így csináltam ahogy te, bár én előbb megszereztem a szakmai képséses oklevelet, aztán naiv módon jelentkeztem főiskolára mert azt hittem hogy tanulni fogok valami szépet, de tévedtem. Autodidakta módon vagy melóban 1000x többet lehet tanulni.
Már ott is látszik hogy nem a tudás a lényeg, hogy nincs olyan hogy diplomavizsga így külön. Nem mehetsz be és mondhatod "én magamtól megtanultam mindent, le szeretnék vizsgázni", kötelező végignyomnod az x évet. (jó ez csak ilyen álmodozás ugyanis szép országunkban ha egy ilyet lehetővé tennének a végén az lenne mint sok helyen az autós jogosítványnál, csak akkor engednek át ha odatolod a megfelelő összeget az illetékesnek :) )
Olyan mintha azt mondanák a kocsidat csak akkor vizsgáztatják le ha a vizsgáztató helyen javítod megvételtől kezdve.