Papichulo#133
"Sajna a lemerülés kb. egy hónapja van. És nem szoftver hiba."
Ertem, de itt az OS-ekrol beszulnk, ez viszont egy hardware-s problema. Nekem valami rosszul megirt software miatt merult le a keszulek par ora alatt. Ilyenrol iOS-en meg nem hallottam.
"Úgy fagyott le, hogy nehéz volt újrarakni."
Ez szamomra meg mindig nem vilagos. Mit kellett ujrarakni? Az egesz OS-t? Telefonalni sem lehetett a keszulekrol? El sem indult normal modban?
"De az Apple storeban is van ám rengeteg értelmetlen szar."
Ez igy van. Senki sem allitotta az ellenkezojet. De azert egy tevhitet oszlassunk el, a fingos programok korszakanak mar reges-regen vege van!
"A rootolás meg azért nem azonos a jailbreakkel. Nem kell feltörni hogy "ingyenprogramokat" fele lehessen tenni."
Tulajdonkeppen ugyanaz a ketto, de abban ketsegtelenul igazad van, hogy az android alapallapotban meg sem probal komolyabban harcolni a kalozkodas ellen. Ez is az egyik oka, hogy sokan szivesebben fejlesztenek az Apple rendszerere, mivel mar csak emiatt is biztosabbnak latjak a befektetett munkajuk megteruleset. Bar ez sem tokeletes es hidd el nekem, hogy nem j erzes amikor az ihacks.ru-n megtalalod az altlalad fejlesztett jatekot. Megha szamitasz is ra, akkor is szar...