• Lucy in the Sky
    #49
    Bocs hogy "kicsit" off vagyok, rég aludtam, a sör is fogytán, talán túl is reagálom (érzem a vesztem, no :), de én akkor is attól tartok, nem sokon múlna ma sem, hogy az emberek többsége elfogadjon egy ilyen rettenet áltudományos, szinte nulla minta alapján statisztikailag "igazolt" tézist, ill. egy erre épülő rendszert, mint emberek sorsáról döntő mechanizmust. Ma főleg a nagy vízen túl pezsgő magaskultúra lehet az ilyen újítások kiváló táptalaja. Márpedig ha odaát egy ilyen nemes eszme gyökeret ver, azt előbb-utóbb mindenki megkapja a nyakába, nem is kell kérni.

    Tudjuk jól, még sosem fordult elő, hogy valakit azért zártak be, kínoztak meg vagy tettek el láb alól, mert egy megkérdőjelezhetetlen, egyszerű-de-nagyszerű feltételrendszer alapján előrejelezhetővé és megelőzhetővé váltak az illető jövőbeni gaztettei.

    Pont ezért tartunk ma itt, barátaim, szégyenkezve a múltunk miatt, mert az elődeink ilyen vakok voltak. Hagyták szabadon futkosni a sok renitenst, tessék, mi lett a vége. Ööö... ööööö... ja, nem. Nem hagyták. Megmentették tőlük az utókort, igen, ez az. Hős elődeink győzelmet arattak a lappangó veszély fölött.

    Most rajtunk a sor, ideje lépni, mielőtt a fejünkre nő a sok kötőszót használó söpredék! Hála a zseniális Hancock professzor féléknek, tezsvírek: közel az új megváltás! Halleluja!