• Sequoyah
    #357
    Már pedig a csak primitiv vizben keletkezett sejtéletből aligha keletkezett önmagától fokozatosan egyre tökéletesebb és szinesebb élet.

    http://a.te.ervelesi.hibad.hu/szemelyes-ketely

    ...viszont még ennek a keletkezéséhez is szükség volt bizonyos energetikai ráhatásra

    Igen, a nap biztositja a fold szamara az energiat. Amig szep lassan ki nem eg majd, milliard evek alatt...


    2009 ben egy francia fizikus kiokoskodta

    Haha, hat ezert nem hiszunk se egy tudosnak, se egy tanulmanynak, ha az adott allitast kizarolag ez a tudos/tanulmany fogalmazza meg. Ez eleg lehet arra hogy a reggeli beszelgetos musorokba bekeruljon a"brit tudosok" rovatba, aztan a koztudatban el is terjedhet, de ettol nem lesz tudomanyos elmelet.
    Ahhoz, hogy tudomanyos elmeletkent kezeljunk valamit, meg kell vizsgalnunk a kutatast magat, a kutatas kritikait, illetve a kutatast reprodukalo mas kutatasokat is. Minel tobbet. Egy valodi elmeletet altalaban egymastol fuggetlen kutato-csoportok minimum tucatjai ellenoriztek, kritikusok tamadtak meg minden lehetseges modon, es sikeresen kialltaka kritikak probajat.
    A lenyeg, hogy barmilyen tudomanyos allitast is latsz, sose fogadd el, amig nem olvastal utana a kritikainak.


    sejthalmaz alkotta testen kivűl energia (...)
    A tudomány ismeri a testet átszövő energia (fekete pozitiv töltésű) hálózatot amit idegrendszernek nevez

    Akkor ez a sejthalmazon beluli energia megis. A sejt az idegsejt. Es nincsen olyan tulajdonsaga az ertelemnek es az emberi gondolkozasnak, ami az idegsejtekkel ne lenne magyarazhato.
    Nem ertem mifele masodik energiarol beszelsz, amikor a fenti teljes mertekben magyarazza a gondolkozast.


    Es altalaban egy jotanacs. Ha azt akarod, hogy tudomanyos ertelemben barki szoba alljon veled, es ne csak vallasos habogassa silanyuljon a mondandod, legyszives tanulj meg konkretabban, tudomanyosabban beszelni. Az ilyen fogalmaknak mint "Fekete teremtő energia" vagy "lelek energia" nem sok ertelme van. Fogalmazd meg konkretan mirol beszelsz
    egyertelmu modon.