• czihaki
    #355
    Hogyan közelithetné meg a tudomány az élet keletkezését, és egyáltalán minek köszönheti azt hogy élő eleven és tudatos?

    Szerintem a sejthalmaz alkotta testen kivűl energia is alkotja az életet és az energiának köszönheti hogy mozgová elevenné vált de energiának köszönheti a tudatosságát is. A tudomány ismeri a testet átszövő energia (fekete pozitiv töltésű) hálózatot amit idegrendszernek nevez és szigetelt"""vezetékben rohangál összekötve a testet az agyal.

    DE ez még kevés lenne ahhoz hogy az élet eleven tudatos életté váljon szükség van ennek az energiának az ellenkező pólusára is a Fehér negatív töltésű energiára is amit tulajdonképpen 5000 éve ismer a kínai és tűkkel szúrkálja annak test-csatorna pontjait. De ez eddig egyetlen tudósnak se jutott eszébe hogy miért van ez a két energia a testben és nem is feltételezi azt hogy egy teljes energia tette élővé az életet.-- S milyen energiák? mind olyan ami a földből szabadult fel a anyagának felbomlása közben és bizony a kisugárzásuk és pillanatokra való találkozásuk alkotta meg a felszini Tér-feszültséget mint IDŐT ami elengedhetetlen az élet fenmaradásához, majd az életet, spontán véletlen, majd fokozatosan játékosan és Tudatosan. Miért így mert az energia olyan fizikum, amely mindent amit érzékel felfog és memorizálni is képes és bizony igy alakult fokozatopsan ki a Földünk energetikai TUDATA amely szintén két energiia alkot a Fehér energia amely a bevonzani, ugyanakkor szellemi energia is.
    A Fekete teremtő energia erő amely mindent megformázni képes, tömöritő erejével a különbség az élet és a Föld között az hogy amig az életben szigetel vezetékben futkos a fekete energia addig a Földünk esetében szabadon rohangál a Föld anyagában -- ami miatt tulajdonképpen a Földünket felbontja kiégeti a kezdetektől kezdve.

    Egy hasonlat---Előfordult hogy találtak embert holtan szénné égett végtagokkal-- de nem tudták megfejteni a tudósok mi okozhatta?-- Hát az okozta, hogy a holt embernélaz idegszálak szigetelő rétege tönkre ment és igy a kinaiak által talált szellemi energiával érintkezett nagyobb területen és ettől szép lassan szénné égett ráadásúl fájdalom nélkül valószinű mert az idegszálak nem közvetitettek fájdalmat a végtagtól.

    Tulajdonképpen az életben KETTŐ LÉLEK energia rendszer van a Test-lélek és a Szellemi- Lélek energia szálrendszer.
    S mikor kapta az élet és hol e két életet adó energiát? Amikor a Földünk KÉT energiája a felszinközelbe volt és mozgásukat egymást keresztezve sugároztak felbontva az anyago és egyesitve azt -- e közben átszötték saját energiájukkal az alkotásukat, az életet---

    Tehát mit nevezhetünk akkor a Teremtőknek, A Földünk KÉT Fantasztikus LÉLEK energiáját-- vagy is a Földünk élő bolygó LELKE van, mint az életnek, amit ők alkottak a Szellemi (gondolati) fehér energia=Isten és a Fekete energia = memóriaTerető ERŐ.
    Isten nem saját képére teremtette az embert, hanem saját magukat képzelték el egyetlen testbe zárva, kézzel fogható valóságként.