• narumon
    #83
    "Úgyhogy nem is vettem okostelót, hanem egy 15e forintosat. Mindent tud, amire szükségem van, még többet is. Én nem fogok 80+e forintokat kiadni egy telóra csak azért hogy villogjak vele, mint némelyik "paraszt". (Bocsánat a földművelőktől a hasonlat miatt.)"

    Ezért szerintem senki nem fog megszólni, sőt tiszteletben tartjuk a döntésedet. A vita és a gond csak akkor kezdődik amikor ilyen emberek (nem te, csak más aki szerint hülyeség az okostelefon) megpróbálják megmagyarázni, hogy annak is hülyeség, aki napi x órát úton van, 35e a telefonszámlája, útközben folyamatosan el kell érnie az emaileket, a határidőnaplóról nem is beszélve, stb stb. Mert én meg erre használom.

    Senki nem mondja egy kamionosnak, hogy hülye amiért kamionnal megy amikor személyautóval olcsóbban, gyorsabban és kényelmesebben odaérne. Csak nem tudná magával vinni az x tonna árut. Vagy aki csak reggel otthonról munkahelyig használja a kocsit annak valószínű tökelég egy olcsó valami is, aki már naponta sok sok órát tölt benne, annak meg nem.

    No ez hosszú lett, de talán érthető a lényeg :)