• KopaszIsten
    #80
    Off.
    Nem értem titeket -egyszerű végfelhasználókat- mit izgat, hogy ki koppint kit? Én pont lesz@rom. Ez legyen a rivális cég problémája. Egyébként, ha jól csinálják, a koppintásnak jobbnak kellene lennie. (Feltéve, hogy van rá szándék és erőforrás)

    A másik, hogy nem kellene fetisizálni az eszközöket. Nem divatolni kellene velük, hanem használni, és olyat venni, amire TÉNYLEG szükséged van, és nem azért veszed, mert a havernak is ilyen van már, és ciki hogy neked nincs. Ezt is pont lesz@rom, hogy kinek milyen telója van, nekem telefonálásra kell, és arra is csak nagyon ritkán, mert nem trécselésre való, hanem fontos dolgok közlésére, megkérdezésére, segélyhívásra. Úgyhogy nem is vettem okostelót, hanem egy 15e forintosat. Mindent tud, amire szükségem van, még többet is. Én nem fogok 80+e forintokat kiadni egy telóra csak azért hogy villogjak vele, mint némelyik "paraszt". (Bocsánat a földművelőktől a hasonlat miatt.)

    Persze aki ezekkel nem ért egyet -és nyilván sok ilyen elborult elme van (a fentiekre célzok itt, és nem az egyet nem értésre)- az majd jól le fog trollkodni. Pont ezért utálok megnyilvánulni, de néha azért mégis leírom a véleményemet.

    Hát elég éles lett a hozzászólásom (és nem "post", mint ahogy a magyarul nem tudó gyökerek mondják. Beszélj külföldön angolul, de ne itt! Én is tudok angolul, de megvan a helye annak is. Sajnos egyre nagyobb divat angolul kvartyogni -ez az ún. magyar-angol, ahol angol szavaknak magyar ragokat adunk és használunk amúgy magyar mondatkörnyezetben.) hangvétele, de most ez kijött belőlem.
    Egyszóval tudom, hogy egyeseknél a hozzászólásommal elég negatív véleményt váltok ki, amit egyesek csak (verbális)agresszióval tudnak csak levezetni, de megkockáztatom, és kíváncsian várom a reakciókat, annak ellenére, hogy nem fogok rájuk válaszolni.

    Uff én beszéltem.