• narumon
  #71
  "Ehhez a Siri-hez pedig szükségeltetik a net kapcsolat, mert a kérdések értelmezését és a válaszokat nem a telefonon tárolják. Nem hinném, hogy csak ezért a funkcióért mindenki rohan mobilinternet csomagot váltani, ami horrorisztikus áron van."

  Szerintem aki okostelefont net nélkül vesz az már eleve problémás a funkciók nagy része ugyanis csak azzal használható. Ennek megfelelően alig található olyan csomag amiben nincs net, ráadásul egy normálisan használható mobilnet pár ezer forint, szóval a drágától igencsak messze van. Magyarisztánban ez lehet, hogy probléma (bár én egyetlen okostelefonost sem ismerek akinek nincs rajta net), de a célpiacokon nem. Mint ahogy az is tény, hogy itt a forumon verik magukat az emberek az előfizetés ellen, miközben a felhasználók 95%-a előfizetéssel veszi és használja az okostelefonját.

  "Persze aki megengedhet magának egy iphone 4s-t, annak mindegy pár ezer ft adatforgalom. Persze csak magyarországon drága, mármint a telefon, máshol könnyebb megvenni. Amerikában pl szifonnal koldulnak."

  Na pont ezt írtam én is, látod van amiben egyetértünk :)

  "Lehet maradi vagyok, de nem tudnám elképzelni teljes hangvezérléssel a telefonom irányítását. Egyáltalán nem használnám ki, szerintem hülyének néznének az emberek, ha látnák, hogy a telefonommal dumálok."

  Engem nem nagyon érdekelne, hogy mit mondanak az emberek, most sem érdekel, csak a néhány barátom véleménye. Én nagyon jól tudnám használni, mert sokat ülök kocsiban például.