• Madve
  #62
  "Androidos telom van és volt n8-asom. Ég és föld."

  N8-asod? Ez új. Eddig ez a legjobb... Akkor lássuk csak:
  Itt az első hsz szerint 5530-asod volt, a 12. szerint meg már iphone-od volt akkoriban:
  http://www.sg.hu/cikkek/78359/olcso_telefonokkal_ujit_a_nokia

  Itt a 3. hsz-ed szerint még mindig csak 5530-asod volt:
  http://www.sg.hu/cikkek/78720/nokia_x7_es_lg_optimus_mach_okostelefon

  Itt a 46.hsz-edben már azt írod, hogy 5800-ad volt:
  http://www.sg.hu/cikkek/79943/a_microsofttal_lep_szovetsegre_a_nokia

  Itt pedig a második hsz-edben már androidról írsz, míg a 8.-ban már leírod, hogy SE K550i-ről váltottál egy nem érintős vmilyen nokiára amit szerettél, majd 5800-ra, és aztán sgs-re. De akkor most mi van az 5530-al, meg az iphone-al, amiről az ezt a cikket megelőző fél évben hablatyoltál?
  http://www.sg.hu/cikkek/82128/megbanta_a_nokia_szovetseget_az_intel

  Itt meg már ZTE Blade-ről beszélsz:
  http://www.sg.hu/cikkek/82973/htc_evo_3d_es_nokia_n5

  Ennyit a szavahihetőségedről, és a telefonjaidról, az N8-ad tutira nem volt, symbian 3-at max láttál, de nem használtál(hacsak nem böködted meg 1-2 percig vmi telefonos boltban). És tegyük hozzá, hogy mindig megragadod az alkalmat, hogy nokiát fikázz az utóbbi kb. egy évben, akkor már hogy is jöhetett volna N8 a képbe nálad kamugép (vagy inkább fikagép?)?

  Aki meg minden cikknél beszól:
  Itt első:
  http://www.sg.hu/cikkek/81340/ket_okostelefont_mutatott_be_a_nokia

  Megint csak első:
  http://www.sg.hu/cikkek/84982/operacios_rendszert_fejleszt_a_nokia

  És van még pár, a lényeg, hogy te vagy az, akinek engem akarsz beállítani, a különbség annyi, hogy te csak fikázol, amíg én érvelek, te embereket is, én meg inkább csak készülékekről beszélek, és csak ritkán személyeskedek (szinte csak veled, ez is eddig kb a második alkalom), az én érveim lehetnek hasznosak is valaki számára, míg veled csak sűrűbben vagyunk, de semmi esetre sem többen.

  "Saját megerösitést vársz mert te is inogsz ??"

  Is? Szóval te igen? Nem gondolom azt, hogy az N8-am a csúcs, de nem érzem úgy sem, hogy bármivel rosszabb lenne, mint bármelyik másik a piacon(általában akinek van/volt vagy használt huzamosabb ideig n8-at vagy idei S3-as készüléket hasonló véleményen van, kivéve ha a csilivili és extra egyszerű menü az elsődleges, mondjuk a kinézet annával jobb lett, belle meg még dob rá egy lapáttal).
  Nem mondtam, hogy nem váltanék (sgs2 egy ilyen próbálkozás volt), de jelenleg meego az ami tetszik, de azon hezitálok az n9 hardvere miatt is (n8-hoz viszonyítva), esetleg még megvárom a jövő év elején debütáló Tizen-t, ha nem herélik szét mint androidot (marad desktop linux), akkor az még lehet jövőbeli telefonom, ugyanakkor android 4-re is kíváncsi vagyok. Jelenleg meg nincs olyan tényleg "szívdobbantó" telefon, amire azt mondanám, hogy na ez ki tudja váltani a jelenlegit...

  "De ne eörülködj már ennyire."

  Ez inkább neked szól...