• hurkaur
    #5
    Kaosz es fejetlenseg. Nokia 2011.

    Anno, elkezdtek fejleszteni egy felsobb kategoriaba celzott symbian alapu telefont, az n8-at. Szuperul bereklamozva aztan azzal, hogy kivonulnak szepen lassan a symbian mogul, es atallnak wp7 platformra. Marketing fail #1

    Oke, ez meg ugy ertheto is lehetne akar, De:

    Valami perverz vezetoi dontestol fogva, bealltak meg egy platform, a meego moge. Fingjuk nem volt arrol, hogy igazobol mit is akarnak, hisz ott volt meg doglodo symbian es az _epp_ bevezetesre varo wp7.
    Folytatva, az egesz rohejes tortenetuket, elkezdtek az elso es utolso meegos telefonjukat - az n9-et.
    Marketing szele ujbol felcsapott, hat miert is fizetnek oket mint hogy: bereklamozzak a telefont, mint az utolso meego-s telefon. Marketing fail #2

    // A telefon funkciojat tekintve (es persze a nokia arazasat), nyilt informacio, hogy a telefon felso kategorias.//

    Rengeteg ember dobna ki 140+ penzt azert, hogy kapjon gyartotol ugymond egy demo telefont, amit tovabb nem supportalnak (-persze a garancialis jogon kivul).
    Koztuk en (se). Ezert ennel az egyszeru oknal fogva nem vettem meg egyik telefont sem, pedig must have(had) volt..

    Aztan most beallnak meg egy platform moge, fejlesztik 2 evet, hogy majd idokozben ujbol megvilagosodva csinalhassanak huszonotodik marhasagot is.

    Csak tudnam, hogy aki(k) ezeket kitalalta(k) miert nem banyasznak egy szal boxerben szenet az Eszaki-sarkon?

    Szant szandekkal ilyen faszsagokat elkovetni egyszeruen nagyon hulyenek kell lenni. Eskuszom mar kezdem azt hinni, hogy az MS vagy egyeb nagy ceg levajazta a felsobb reteget, hogy a huzavonan keresztul minnel kisebb reszvenyarfolyamon megvasarolja a Nokiat.