• Pitti
    Bohóckodtam tegnap egy 10 körös versenyt nürburgringen KTM-el, vegyes ellenfelekkel, 60x időgyorsítás random időjárás. Így a 10 kör alatt eltelik egy nap. :)
    Annyira brutálszép és hangulatos az egész, hogy nem győztem ámulni. Az a naplemente, a szürkület amikor az égbolt még világos de lent az utat már csak fényszóróval látod. Éjjel kavart a szél egy kis ködöt, majd elkezdett esni, helyi kandelláberek és a lelátók fénye, ahogy mindez tükröződik az aszfalton, a mögöttem érkező autó fénye ahogy megvilágítja mellettem a környezetet, eszméletlen jó. Mikor hajnalodott elállt az eső is, és volt felszáradó ideális ív, közben vízátfolyások pocsolyák is megmaradtak persze. A hajnali ködben ahogy látszik a felkelő nap közben az épületek fák árnyékot rajzolnak a ködben. A fénysugarak árnyékok tükröződések, nem tudom szavakkal leírni, nagyon eltalálták ezt most. MEntem a végén még plusz két levezető kört, mert gyönyörködtem
    Videókban lehetett már ilyeneket látni, de már a PC1-nél is szóval ettől nem estem hasra mert egyébként használhatatlan volt. De most mindemellett élvezetes a vezetés is. Amekkorát csalódtam az első részben most legalább olyan kellemeset a másodikban.

Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.06. 08:06:37