Nálam egy 960 4GB G1 Gaming alatt fut a dolog, de meg sem fordult a fejemben, hogy problémát jelentene a játék leképzésében. Nyilván nem mindegy, hogy hány monitoron és milyen felbontáson játszol, akarsz e VR-t használni, de nálam magas beállítások mellet, egy-két apróság van talán MEDIUM-ra állítva (azt hiszem a pl. a shadow quality), minen más HIGH, száraz körülmények között szinte biztosan megvan a 60 FPS, az eső már lehet bekavarhat, de ez pályafüggő is lehet mert volt ahol nem is vettem igazán észre FPS béli különbséget (V-Sync ON). Igaz az én monitoromnak nincs valódi Full HD, csak 1680*1050 a natív felbontása, de minden probléma nélkül fut a játék. Amennyiben a futtathatóság lenne a dilemmázás oka, szerintem egy ilyen kártyával kényelmesen, jó minőségben lehet futtatni a játékot. Nyilván több összetevős a dolog, a proci és a memória is számít persze, a magam részéről egy i5 3470-es proci és 8GB RAM társaságában futtatom a játékot és nem merült fel bennem a hardvercsere kérdése :)