• SchumiBacsi
    #77
    Majd ha a fostubus YouTube nem hullik szét, amikor eléri a videó a reklámblokkot, akkor van némi remény arra hogy leszedjem az adblockot.

    Bár amióta fent van 10-30%-al (oldalfüggő) gyorsabb a netem, azaz 10óra intenzív netezés alatt akár 3órával is kevesebbet kell nyüstölni, ez nekem óránként 220watt (ennyit eszik a gép), hetente 2kWh áramot spórolhatok, ezáltal csökken a villanyszámlám, azt követően pedig csökken a káros anyag kibocsátásom is mert nem terhelem annyit a villamos energia rendszert. Ebbe a spórolásba nem számoltam bele a szerverek fogyasztását, mert az is belejátszik. Szóval aki adblockot használ nemcsak sávszélességet nyer, hanem hozzájárul a (sötét és méregzöldek figyelem!) káros anyag kibocsátás mérsékléséhez.

    Szóval kedves reklám és marketing, tudjatok rá erre a helyzetre, majd ha a rádióban és TV-ben (tisztelet a kivételnek) több lesz a műsor, mint a reklám, meg leszedetitek a több kilowattos balesetveszélyes táblareklámokat az utak mellől, (aztán sorolhatnám órákig még mit) akkor lehet pattogni adblock ellen, addig még csak eszetekbe se jusson, támadni.