• TheLostOne
    Egyre több olyan scriptet (JS) látok, ami érzékeli ha blokkolva van a reklám, és akkor nekiáll baszakodni.

Nem valami célravezető dolog, gondolom ha meglát a user egy ilyen figyelmeztetést, és addig nem tud a tartalomhoz hozzáférni amíg ki nem kapcsolja az ABP-t, akkor megy is rögtön ha máshol is fellelhető az általa keresett tartalom.

Igaz még sehol nincs élesben bevetve, de nekem van egy olyan (PHP-s) megoldásom, ami képes képeket (flasht nem) úgy megjeleníteni, hogy azok blokkolhatatlanok lesznek. Nem lövöm le a poént, mert egyszer lehet ebből fogok meggazdagodni, de a lényeg kb annyi, hogy egy (saját) php függvény meghívása az egész, és a kép már ott is van a html kimenetben, JS se kell hozzá. ABP legújabb verziója technikai okok miatt nem ismeri fel blokkolhatónak, más reklámblokkolóval még nem teszteltem, de szerintem azokkal se lehet vele semmit kezdeni.

Nem reklámozni akarom most ezzel magam amúgy, mert lehet hülye vagyok de még nem adtam el a megoldást, és talán nem is fogom, jövőbeni saját oldalakhoz tartogatom a reklámérték növelése miatt. Szimplán csak érdemesnek tartottam megemlíteni, hogy már itt tartunk, az APB-nél is egy lépéssel előbbre járnak egyesek(JS-es detektorkódok), illetve én is korlátozottan (flash-el ugye nem megy az én megoldásom).