kvp#13
"Megvan rá a megoldás hogy ne kelljen hozzá zune-t használni és mégcsak hackelni se kell."
A megoldast mass storage interface-nek vagy wifi-s disk share-nek hivjak. Az elobbi azt jelenti, hogy a telefon pendrive-nak latszik, az utobbi azt hogy windows-os megosztott meghajtonak. Valamiert a wp7-bol mindketto kimaradt. Mobilnetem meg nekem is van, kb. 600 forint egy honapra es korlatlan, de valami iszonyat lassu (nagyon bena a pannonos halozat).
"Nembaj a WP7 tulajok tudják hogy mennyire jól használható a rendszer és nem is hasonlítható egy androidhoz."
Valoban: az android bena, de mukodik, mig a wp7 szep, de tul sok dolog hianyzik belole. Az alap kinezet nekem nem szamit szinte semmit, ha nem tetszik akkor atszabom, marmint ha lehet.
"Omnia 7-em és azóta igen csak szemezget a WP7-el"
Aztan majd megnezi hogy mi mukodik alatta es mi nem, es vesz egy uj android-os telefont. Egy atlag feladatra vagy van app vagy megy bongeszobol. Wp7 alatt se app-ok nem nagyon vannak, se a bongeszo nem viszi a legtobb dolgot (pl. flash, java). En pl. azert ragaszkodom telefonban is a full qwerty-hez, mert sok webes program igenyli a billentyuzetet es a kurzort es nem fogok nekiallni app-okat keresni egy sima weboldalhoz, ami itthon tobbnyire egyebkent sincs.
""Majd ha (...) a gyarto kicserheti az osszes rendszerkomponenst sajat verziora"
Szerencsére ez Androidon sem annyira divatos (leginkább megmaradnak a gyári programok lecserélésénél), oda lenne a kompatibilitás a sok gyártóspecifikus bug miatt."
Mondjuk ez nem akdalyozott meg engem sem abban, hogy a gyari szalnezetes sms kezelot lecsereljem egy hagyomanyosra. Ez a thread view mar az ericsson t20-asomon sem tetszett (ott lattam eloszor ilyet) es szerencsere ott is csak opcionalis volt a hasznalata. (egyebkent azon a telefonon hasznaltam eloszor mobilnetet kb. 10 evvel ezelott, a Balaton kozepen egy hajon ulve, amikor hirtelen kellett a vasuti menetrend, szoval fejlodunk csak nem latszik annyira...)