• Tinman #200
  "Igen, és a Galaxy S is túllépi ezt a szintet, meg az iPhone is."

  Fogd már fel, hogy van amiben igen, van amiben nem! Az iPhone legnagyobb előnye a gyorsasága és az érintőképernyő pontossága, meg a milliárdnyi app, mert N8 esetében is vannak alternatívák, de kevesebb. Persze amit nem tud az iPhone az nem is kell, az nem jó. Nevetséges érv.

  "Ha nagyon akarnám, én is tudnék Sláger rádiót hallgatni, úgy emlékszem, van netes stream."

  És te olvasod amit én írok? Pont az a lényeg, hogy NETTŐL független! Nem mindenhol van az utcán instant net elérésed.


  "Te teljesen hülye vagy?! Olvastad a mondat első felét? Azt írtam, BESZÉLGETNI valakivel. Tudod, amikor két vagy több ember áll egymás környezetében,"

  Anyukáddal személyeskedj otthon.
  Végig a telefonok paramétereről van szó, a lőtéri kutyát nem érdekli a te offline verbális kommunikációd. Erről beszélgess a fiúk-lányok topikban.

  "Egyelőre még csak angolul, és elég vicces akcentussal olvassa fel a pesti utcaneveket, de gondolom, előbb-utóbb lokalizálják (ahogy a Google Translate felolvasója esetén már megtörtént, magyarul is olvas)"

  Szánalom. 2011-ben nem a saját nyelvemen? Gáz.

  "Én egyrészt nem szoktam egymenetben megkerülni a bolygót, úgyhogy nincs szükségem offline térképre."

  Az te vagy. Más meg sokat utazik... lehet eladnád a telefonod az árából Bali-ig vinne a malév.

  "Ha Párizsba megyek mondjuk, akkor (itt gyengébbek kedvéért hozzáteszem, hogy: MIELŐTT ELINDULOK, LETÖLTÖM) Párizst és környékét itthon, vagy wifivel bárhol letöltöm offline használatra (tud ilyet az androidos Google Maps) oszt' jónapot."

  Macera... jelenleg 16 GB belső és 32 GB külső memória van a készülékembe, Szomália se gond. 1x letöltöttem és soha többé nincs rá gondom."

  "Minek legyen meg az egész világ térképének 2011. akárhanyadikhó valahanyadikai állapotában a telefonomon offline, ha bármikor letölthetem egy adott régió aktuális térképét pár kattintással?"

  Mer megteheted azért. Egyébként ahogy te fel tudod frissíteni, úgy Nokián is lehetséges természetesen.

  "és akkor biztosan nem ér olyan meglepetés, mint most hétvégén Pécsre menet az autós GPS-emmel: nem tudom, mikor volt utoljára frissítve, de csak Szekszárdig tartott rajta az M6-os, és a régi 6-osra akart terelni... Miközben a Google Maps-on ezer éve rajta van.)"

  Ja-ja, friss IGO mellett engem is ilyen szoktak érni... vicces egy szar az :-D