• Gerygrey
    #179
    "Nem feltétlenül... van egy minőségi szint, amit előhívatva már bőven tökéletes egy családi fotóalbumba, vagy egy közösségi portához. "

    Igen, és a Galaxy S is túllépi ezt a szintet, meg az iPhone is.

    "Nem érezzük ezt eléggé, a flash még iszonyú sokáig nem fog kikopni. SAJNOS!"

    Igen, én is ezt mondom, egy darabig még nem fog, és bár nem életbevágó, de azért jó, hogy Android alatt is teljes flash-támogatás van. Te olvasod is, amit írok?

    "Ez már ízlés kérdése... én pl. szívesem hallgatom őket is, vagy éppen a showderesek vígszínházas ügyködéseit."

    Ha nagyon akarnám, én is tudnék Sláger rádiót hallgatni, úgy emlékszem, van netes stream.

    "mert XXI. század ide vagy oda, lehet olyat is :)"
    Nem szabad ennyire a netre alapozni, sok olyan hely van még ahol nem elérhető, vagy értékelhetetlen sebességű."

    Te teljesen hülye vagy?! Olvastad a mondat első felét? Azt írtam, BESZÉLGETNI valakivel. Tudod, amikor két vagy több ember áll egymás környezetében, és mozog a szájuk. Lehet, hogy ez számodra valami ódivatú dolog, de működik, és ehhez nem kell se net, se térerő, se FM transzmitter... :)

    "Hangnavi is van? Erre nem válaszoltál."

    Képzeld, olyan okos, hogy nem csak azt mondja: "kétszáz méter után fordulj jobbra" hanem még azt is hozzá teszi, hogy a Kossuth Lajos utcán :) Egyelőre még csak angolul, és elég vicces akcentussal olvassa fel a pesti utcaneveket, de gondolom, előbb-utóbb lokalizálják (ahogy a Google Translate felolvasója esetén már megtörtént, magyarul is olvas)

    "Az offline térképek iszonyú fontosak! Nem kell ahhoz bolygót kerülni, hogy olyan helyre érj, ahol se 3G, se wifi, de még a GSM is döglődik. Ilyenkor az offline térképek, adatkapcsolat nélküli GPS-el aranyat érnek. Tapasztalat."

    Na, megint látom, hogy write-only trollüzemmódban vagy, úgyhogy bemásolom, amit eredetileg írtam:

    Én egyrészt nem szoktam egymenetben megkerülni a bolygót, úgyhogy nincs szükségem offline térképre. Ha Párizsba megyek mondjuk, akkor (itt gyengébbek kedvéért hozzáteszem, hogy: MIELŐTT ELINDULOK, LETÖLTÖM) Párizst és környékét itthon, vagy wifivel bárhol letöltöm offline használatra (tud ilyet az androidos Google Maps) oszt' jónapot.

    Minek legyen meg az egész világ térképének 2011. akárhanyadikhó valahanyadikai állapotában a telefonomon offline, ha bármikor letölthetem egy adott régió aktuális térképét pár kattintással? (és akkor biztosan nem ér olyan meglepetés, mint most hétvégén Pécsre menet az autós GPS-emmel: nem tudom, mikor volt utoljára frissítve, de csak Szekszárdig tartott rajta az M6-os, és a régi 6-osra akart terelni... Miközben a Google Maps-on ezer éve rajta van.)