• Soundmaker
    #21
    A szokásos magyar mentalitás... egy pilot alapján húzzuk le a faszba az egészet a budin.

    ad. 1. - Korábban is írták hogy azért késett a pilot mert kevés volt a leforgatott anyag és necces volt összevágni az egészet emészthetőre. Főleg az akciójeleneteknél látszik hogy eléggé összecsapottak.

    ad 2. - Ez egy pilot... jóhogy a szereplők bemutatásán lesz a hangsúly, ergo semmi baj nem volt a család bemutatással, konfliktus kell, fekete bárány kell, ellenfél kell. Hogy mennyire klissés? tény hogy az, de ebből az alapötletből jó dolgokat lehet kihozni.

    Mik a pozitívumok?

    A kérdések megválaszolása: Mik azok a rajzok a sziklán? miért festi Taylor fia ezeket? Mi a titok ami a hatosokat hajtja? Mi Taylor titka amit nem oszt meg senkivel?
    És ami tetszik még... egy veszélyekkel teli világ, ahol nem gyerekjáték az ha kimész a dzsungelbe kirándulni, ráadásul a nyakam rá hogy az elszórt emberi kolóniákon kívül más misztikumok is lesznek. (Részemről egy idegen civilizáció látogatását el bírnám képzelni)

    Karakterfejlődés szintjén Taylor és a főhős csóka (hirtelen nem ugrik be a neve), egy titkokkal teli vezető és egy "Ranger" .. jelvényes sheriff felállás sok konfliktust és végül is erős barátságot is eredményezhet.

    Összegezve a pilot gyenge lett kicsit de óriási lehetőségek vannak a soriban.