• redfish
    No, én meg jobban szeretném a hónom alatt vinni a leleteimet a következő orvoshoz, mert úgy gondolom, semmi köze egy fogásznak a hüvelygombámhoz, illetve a reumatológusnak a lyukas fogaimhoz!...

Ezzel a "központosítással" megint bakanccsal taposnak bele a személyiségi jogainkba, mert így Lutz Gizike nevére rákeresve Soprontól Battonyáig bármelyik orvos (és bármelyik orvosi írnok is!) részletesen mindent megtudhat Lutz Gizike lyukas fogairól, szedett fogamzásgátlójáról, abortuszairól, magas vérnyomásáról, depressziós betegségéről, stb...

Ezzel a "központosítással" a munkahelyek üzemi orvosai is rögvest mindent megtudhatnak Lutz Gizikéről, aminek Gizike nem biztos, hogy örülni fog...

Az ismételt vérvétel, laborvizsgálat, ultrahangvizsgálat egyáltalán nem biztos, hogy felesleges, mivel sok esetben idővel változhatnak az eredmények!

Az "időrabló negyedórás konzultáció" meg egyáltalán nem felesleges, sőt jó lenne, ha minden orvos legalább ennyi időt szánna a betegeire, miért baj az, ha a beteg elmondja a panaszait?!...

Semerédy úrnak biztosan remek bevétel lenne, ha tőle rendelnék meg ezt a "központosító" szoftvert, de én mint állampolgár és lehetséges páciens, felháborítónak tartanám, ha a kórlapom és minden kórtörténetem Soprontól Battonyáig bármelyik orvos és orvosi adminisztrátor (vagy Hivatal) számára elérhető lenne!!!...