• TommeyIkya
    Ryder62:
    1. "ugyanúgy tölti be az oldalt" -> mondd meg neki, hogy rövidebb ideig gyorstárazza a dolgokat, engem speciel kifejezetten idegesít, hogy a Chrome mindent újratölt, mondok is példát: játszottam Ikariamot, 1.5-2MB az oldal a képek miatt, amikor vonaton bekapcsolom a gépem, akkor nem akarom a GPRS mobilnettel megvárni, hogy ezt mind lehúzza - már ha egyáltalán le tudja mielőtt elmegy a térerő -, azt akarom, hogy meg legyen :)

2. "néha mikor videót nézek pl youtube a plugin container exe 50%-ra leterheli a procit így az oldalon lévő videók, flash animációk lelassulnak szaggatnak" -> azt azért vágod, hogy a plugin_container.exe futtatja a flash alkalmazást, ami lejátssza a videót? Egyébként ha rosszalkodik egyszerűen le kell lőni, oldalt meg újratölteni, egyébként már rég nem találkoztam ezzel a gonddal.

Akinek kifagy és megdöglik a Firefox: még mindig WinXP-t használsz P4-esen? :) Játékoktól se várjuk el, hogy 10évre visszamenőleg kompatibilisek legyenek mindennel, pedig azok is csak programok. A 2.5éves notebookom annak idején minden játékot vitt majdnem fullon, a GTA4 már csak 0.5FPS-t ért el rajta.. :)

Mondjuk azt én sem értem, hogy főverziót miért kell lépni, igazából csak amiatt gáz az egész.. lásd Windows7, jó formán naponta jön ki rá frissítés.. a notebookomat már be se tudom kapcsolni anélkül, hogy ne azzal kezdje, hogy már megint frissíteni akar valamit. :D Ehhez képest sehol sincs a 6 hetes frissítési ciklus :) De a főverziót állatság változtatni azt aláírom.