• Dragonballl
  #8
  Mi a tokom az OneNote? és főleg ki a tokom használja?

  Hogy lehet egy OpenOffice-t egy napon megemlíteni egyáltalán a Mikrofost Ofisszal, aminél nagyobb, bugosabb, [email protected]@bb szoftvert nehéz fellelni széles-e interneten, aminek a feltelepítése , fél nap után, az egész Windows teljesítménye RADIKÁLISAN leromlik.

  Az OpenOffice egyetlen mappából fut, intall nélkül is, 50szer annyi ismert dokumentum-formátumot támogat mint ez a F*S , export-importra, Javát támogat, böngészőbe (igen böngészőbe, tehát Firefoxba, nem pedig expló[email protected]) be is épül, tízszer kisebb még telepítve is. Ezzel szemben ennek a F*Snak csak a telepítője egy teljes CD (!!!) Mire feltelepíted 38 ezer alkönyvátrba F*Ssa szerte szét magát, az OS legeldugottabb zugaiba is [email protected] néhány kulafájlt, szinte RANDOM , 4 gigát elfoglal a gépből, 70%-kal jobban szét fragmentálja a lemezedet, beteríti az egész C: meghajtódat, Uninstallálni azt lehetetlen, de azért a 4 giga cucc azért ott marad utána, és ha ki mered pucolni amit hátrahagy, akkor még a rendszer is összerosálja magát
  Telepítésre meg hiába jelölöd a D:, E: stb. meghajtót, mert a c:-dre akkor is oda[email protected] min. 1 GIGA kamufájlt. Főleg ezzel a mutáns GIBBONNAL a 2007-es verzió óta még ráadásul egy rakás , használhatatlan [email protected] is.

  Ezt tudja ez a F*S.

  Az OpenOffice az pedig professzionális szövegszerkesztő program.