• quentit
    #7
    Inkább az OpenOffice-t fejlesztenék (oké, legyen StarOffice, ja nem, Libre Office), mert siralmasan állnak. OneNote helyett nincs alternatívájuk, és a többi elem is irtózatosan elavult, csak a mérsékelt igényűeknek felel meg, komolyabb dolgokhoz jóval nehezebben használható egy Writer mint pl. a Word.

    Szóval lehet védeni a fantasztikus OpenOffice-t (ja bocs Libre Office-t, ami kb. ugyanazt tudja mint az OpenOffice), de nagyon lassan fejlesztik, átívelő jelentős megújítás meg hiányzik, és a 4.0 még a tervekben sem szerepel egyelőre ami siralmas.

    A kedves Richard Stallman még gyorsan beszólt mert tudja hogy jön a 4.0 aminek már újra nyilvános lesz forrás kódja. Nem csoda hogy nem adták ki a 3.0-nak a forrását, mert telefonokra az még nem való, de a szenzáció hajhász "hekkerek" azzal kezdenék, hogy ráerőltetnék az Galaxy S 2-re, aztán a média meg panaszkodna hogy milyen szar a felhasználói élmény... Pont az olyan alakoktól félti a rendszert a jelenlegi ideiglenes formájában mint ez az alak is.

    Nem is beszélve arról, ha 3.1-el kiadnának telefonokat a kínai gyártók (nyílt forráskóddal ezt megtehetnék), az rombolná az Android megítélését. Azt is hiába hangsúlyozta a Google, hogy a 2.x NEM tabletekre való, a gyártók mégis ráerőltették, negatív felhasználói élményt generálva, pl. egy iPad-hez képest.

    Mindezt viszont egy ilyen alak nem lát át, vagy csak szomjazza a sajtó figyelmet.