• Jackal
    #403
    Elnézést kérek primitív mivoltomért, valahogy nem győzött meg egyik "okfejtésetek" sem. Iróniát érteni kéne, mint elemezgetni... :)
    Amint letér egy repülő az útvonaláról és nem is válaszol, már szólnak a légierőnek. De itt simán még félre is vezényelték éppen akkor a fent levő gépeket... Véletlenül tizedannyi ember se volt az épületekben, mint egy átlagos napon, véletlenül a pentagont megkerülte egy gép, és utána sebészi pontossággal becsapódott pár méterrel haladva a föld felett. Véletlenül ugyanúgy dőlt össze a 3 toronyház, véletlenül senki se feszigette nagyon az ügyet.
    Az acél meg véletlenül pikk pakk gondol egyet és szarrá törik horizontálisan emeletenként egyszerre, sebészi pontossággal. Naja. A légierő meg nyilván az első repülő becsapódás után legyint egyet, hogy á, ez csak egy gép, és piknikeznek tovább keleten.
    Acélszerkezet így nem dől össze, semmilyen tűztől. A többit hozzászőhetitek, nekem mindössze ennyi az álláspontom. Nem véletlenül generálják még most is a szánalmasabbnál szánalmasabb magyarázatokat a hogyisvoltokra.