Doktor Kotász#401
"Ez valami pszichomókusi kisérletnek szánod, hülyítésnek, vagy fizetős a buli?"
Persze, a CIA azért pénzel, hogy itt az SG-én fedezzem a világra szóló összeesküvést. Itt látszik, hogy szimplán csak nem vagy normális. Alufóliával betekerted már a fejed, hogy az agymanipulátor műholdak X-sugarai ellen leárnyékold az agyad?
Nem meglepő így, hogy neked sem újdonság, hogy az acél elveszti a szilárdságát néhányszáz fokon, de szerinted mégsem roppanhattak össze az oszlopok.
Bármelyik tűz, amit nem tudnak megfékezni a tűzoltók az adott épület összeomlásához vezetnek. Jó, mondjuk a föld alatti sziklába vágott betonbunker kivétel...
Nem meglepő így, hogy szerinted a 80 tonna üzemanyag mássodpercek alatt elégett, így a tűz is kialudt, attól függetlenül, hogy kiégett autók képeinek tucatjait látta már mindegyikünk, és ott is vígan égett az autó, míg el nem oltották a tüzet. Egyik sem másodpercig égett, és hopp kialudt a tűz.
Az nem égés lenne, hanem akkora robbanás, ami önmagában azonnal összedöntötte volna a tornyokat. Az is megoldható, ha a 80 tonna üzemanyag közepébe beleraknak 5 tonna TNT-t. Akkor elég az fél másodperc alatt is, de 500 méteres körzetben mindenki halott, és oldalra döltek volna ki a környékbeli épületek, ha jól van összerakva a bomba. Aero-Fuel bomb kifejezésre keress a neten. MOAB az amerikai és FOAB az orosz? Ezek 8-10 tonna súlyúak.
Persze te nagyon okos és ügyes vagy, mert lelepleztél, hogy én vagyok a CIA dezinformátor ügynöke.