• narumon
  #122
  "Nem mindíg azokat a híreket kéne meghallani amiket akar az ember. Igen dinamikusan növekszik az android piac, és ezzel már nehéz lépést tartani. Csak elég megnézni mennyi telefont hoztak ki az elmúlt 1 évben. Aztán lehet gondolkozni hogy ha az USA-nagyrészén már ilyeneket használnak, akkor távolkeleten, európában milyen arány lehet:D"

  Erről idáig szó sem volt, ezt most te csempészted ide be. Egyébként megsúgom, hogy Android nem egyenlő Samsung. Tisztán látszik, hogy ugyanaz lesz mint a PC piacon, ahol a windowsos gépek abszolút túlsúlyban vannak, de ettől még az apple adja el az egyik legtöbb gépet (notit) a világon. Okostelefonnál dettó ugyanez a helyzet.

  "Itt páran úgy állítják be az apple-t mint az isten."

  Senki nem állította így be, nyugodtan vissza is olvashatsz akár. Az, hogy te ezt olvasod ki belőle az már egyéni szegénységi bizonyítvány.

  "Üzlet a samsungnak az apple? Ja de ha szarakodnak és a saját telefonjukat nem lehet eladni ami jobban fogy idekinn uk mint az apple akkor megérheti nekik kicsit megakasztani az apple-t."

  Nem tudom hol az az idekinn ahol jobban fogy a Samsung, a világ nagy részén azért még mindig az iphone fogy jobban.

  However, its share of the overall market was 6%, making it the world's fourth biggest mobile phone seller behind Nokia, Samsung and LG.

  "HAHAHA. Ennyit a rohadtalma marketing dumájáról és amit sokan benyalnak és magyarázzák hogy a legnagyobb, legjobb, stb..... Egy fos és azok akik beeszik a marketingdumát birkaként követik akármi is történik:D"

  Bazzeg ha értelmi szinted is nulla azon mi nem tudunk segíteni. Hol állította bárki is, azokat amiket itt fent összehordasz. Tudom, hogy azzal tudod védeni az igazakat ha nem létező sérelmeket is belekeversz mert arra jön a sok antiapple döglégy, csak itt és most tisztázzuk, hogy itt most két olyan dolgot is felsoroltál amiről ebben a fórumban idáig még szó sem volt. A tényeket meg hiába próbálod ezekkel manipulálni attól még tények maradnak.