Ez nem vásárlási tanácsadó! Kötetlen beszélgetés az okostelefonok világáról, oprendszerekről és véleményekről.
 • a bajusz
  #19
  Jó, de azt ugye tudod, hogy miért hallgatják egyesek kihangosítva a zenét a telefonjukon mindenfelé?
  ...
  Mert lopott telefonhoz nem jár headset!

  Egyébként, hogy a kezdőkérdésre reagáljak, nekem kb egy éve van okostelóm, és úgy vagyok vele, mint ahogy anno - vagy tíz éve - az internettel meg a sima telefonnal is voltam, amíg nem volt, addig nem éreztem nagy szükségét, de mióta van, azóta elveszettnek érzem magam nélküle, és nem értem, hogyan tudtam korábban nélküle létezni?
  Friss élmény, hogy hétvégén pl esküvőre mentünk a világ végére, és bár nem vagyok egy elveszett ember, ha tájékozódásról van szó, de annyit kellett kanyarogni mindenféle utakon össze-vissza, hogy GPS nélkül kb minden sarkon térképezni kellett volna. Az ingyen Google navigáció meg lazán odavitt. Mikor az ember kimozdul a megszokott helyekről, akkor jön rá, hogy milyen király, hogy ott lapul a zsebében egy GPS - és amilyen sűrűn én elmászkálok idegen helyekre, azért pénzkidobás lenne venni egy külön GPS-készüléket, arról nem is beszélve, hogy pl gyalog azt milyen macerás cipelni.
  Meg sorolhatnám még napestig a példákat a különféle appokról meg a mobilnetről, hogy hányszor húzott ki a kakiból, de melózni is kell azért valakinek