• narumon
    "Rossz szemszögből nézed, ez nem egy okostelefon, nem a különböző funkciókért veszi az ember, hanem azért, hogy játszon rajta."

No és akkor most számoljuk össze, hogy hányan akarnak majd a buszon menet közben HC játékkal játszani? Mert csak azok fognak ennyit kiadni érte. Akinek elég, hogy játszon egy Plants vs Zombiest vagy akármi más egyszerű játékot az megteszi telefonon. Nem fog azért venni egy méregdrága hordozható játékgépet. Eddig kénytelen volt megvenni az is aki csak nyomkodni akart valamit utazás alatt mert nem volt más. Most ott a telefon.

"Egy telefonon játszani halál, mármint én iphone-n próbéltam de "

Nem halál csak tudni kell mit kell játszani rajta. Nem tomb Raidert kell játszani telefonon meg nem focizni kell. Rengeteg olyan játék van rá ahol az érintőképernyő előny és nem hátrány.

"plusz rengeteg exkluzív címmel rendelkezik egy sony és nintendo amiért önmagában megéri a handheldet venni"

Továbbra is tartom, hogy ez a HC játékosoknál szempont. Eladnak belőle szerintem 10-12 milliót. Bár lehet, hogy fölé lőttem.

"Bár necces a dolog, mert nem mindenki akar 2 megálló között egy unchartedet elkezdeni, plusz ha nagy sony fan, valószínű már végigtolta ps3-on, a nintendo pedig ha erősít a játékfelhozatalon, újra beindul a pénzlapátolás."

No erről beszélek. Szeretek játszani, ezért van itthon PC-m és konzolom is. Sokat utazok ezért volt PSP-m is. Már eladtam, mert az utazás alatt úgysem Mass Effectezni akarok, hanem unaloműzésnek prüttyögni egy kicsit amire tökéletes az iphoneom és azt így is úgy is viszem magammal akárhova mert az a telefonom. Szerintem rohadt sokan vannak még így. Persze lesz egy csomó Jani gyerek aki megveszi és huszonnegyedjére is azt fogja mutogatni haveroknak, hogy milyen állat rajta valami game, de kiváncsi leszek egyébként a játék eladásokra is rá. Szerintem az még halottabb lesz mint a gép.