• MR007
    #10
    Hát érdekes ez a történet hozzáértő és nem hozzáértő fejjel is. Nem hiszem el hogy mostanában ne tudtak volna jobb, csábítóbb telókat kiadni ha akarnak. Minden meg lenne hozzá. Ma egy telefon sikere vegyük a drága felsőkategóriát amiből bevétel is van, azért nemcsak az oprendszeren múlik hanem a hardveren és egyebeken. Jelenleg a látottak alpján a symbian bár sokaknak utálatos emlék, már nem olyan rossz, de legalábbis szerintem elégé használható. Szal kellene egy tökös teló /nálam szubjektív N8 féle/, egy istenadta meg akarjuk mutatni csak azért is hozzáállás.....
    De sajnos vmiért semmi. A WP7 /703-a/ hát a jelenlegi információk szerint biztos bukta a konkurencia miatt is, a jövő Nokiás telók meg csak tervezet, meg közvéleménykutatás is/801/. MeeGo meg mint a Symbian: Csak azért sem akarjuk jól csinálni!
    Talán jó pár év múlva vki ír majd egy könyvet mi is volt a cégnél mostanság. Szerintem van vmi belső érdek harc, mely úgy néz ki jelenleg romba fogja dönteni az egész vállalatot. Másra nem tudok gondolni.